skip to Main Content
Watersnijden

Glas op maat snijden

Nagenoeg alle kleuren en soorten glas zijn door watersnijden perfect in vorm uit te snijden.

Glas op maat snijden

Nagenoeg alle kleuren en soorten glas zijn door watersnijden perfect in vorm uit te snijden.

Watersnijden biedt ontzettend veel mooie en handige toepassingen omdat met watersnijden vrijwel braamloos gesneden wordt met een constante snede van hoge kwaliteit.

Vooral vlakglas (ook wel vensterglas genoemd) is heel goed te bewerken. Vlakglas kent oneindig veel toepassingen en wordt gebruikt voor het maken van constructies zoals glazen gevels, trappen, balustrades, vloeren en overkappingen. Maar ook voor spiegels, kunstwerken en interieurdesign.

Glas op maat watersnijden met abrasief

Door het toevoegen van abrasief aan watersnijden kunnen uiterst precieze vormen uit glas gesneden worden. Door de zeer hoge druk en het scherpe, fijne zand (abrasief) ontstaat een zeer fijne snijrand en kan tot een dikte van maar liefst 200 mm gesneden worden. Daarnaast is er verder (vrijwel) geen nabehandeling nodig. En omdat er ook door veel dikkere oppervlaktes gesneden kan worden dan met andere manieren van snijden het geval is, kunnen er ook meerdere lagen tegelijk behandeld worden wat zowel in de kosten als voor de levertijd enorme voordelen oplevert.

Dag en nacht, volledig geautomatiseerd glas op maat maken

Dankzij ons volledig geautomatiseerde systeem kunnen we 7 dagen per week, 24 uur per dag glas watersnijden. Op deze manier verkorten we de levertijden voor onze klanten aanzienlijk en kunnen we de hoge service bieden die verwacht mag worden.

Er is een enorme toename in de vraag naar watersnijden als techniek om glas te bewerken. Bij MDS Parts zijn we expert op het gebied van watersnijden en door onze uitstekende software zijn we in staat om meerdere producties met een optimaal rendement uit het glas te snijden. Dus duurzaam, en kostenefficiënt.

Watersnijden

MDS kan dit voor u betekenen:

UW WERKTEKENINGEN AANLEVEREN

BINNEN 1 WERKDAG ZULLEN WIJ UW AANLEVERING IN BEHANDELING NEMEN

Via onze aanleverpagina kunt u zelf de tekeningen uploaden en diverse parameters invoeren. Hierna doen we u binnen 24 uur een passende offerte toekomen. Na goedkeuring van de offerte starten we direct de productie. Uw goedgekeurde concept zal worden omgezet in werkelijkheid. Onze watersnijdtafels zullen de productie realiseren en we houden u digitaal op de hoogte middels foto’s. Hierna zullen we uw eindproduct direct afleveren.

Back To Top