skip to Main Content
Lassen

LASSEN

MDS Parts

LASSEN

MDS Parts

MDS Parts heeft veel specialistische kennis op het gebied van lastechniek en bieden zowel MIG/MAG lassen als TIG lassen aan. Onder één dak met watersnijden, kanten en frezen, dus snel en effectief schakelen gegarandeerd.

Onze specialisten zijn gericht op klantspecifiek maatwerk en kunnen zowel kleine opdrachten als grootschalige lasproducties tot een perfect eindresultaat brengen. Veel gevraagde materialen zijn oa staal, RVS, aluminium en koper voor het lassen van machine onderdelen, framewerken, hekwerken en bakken.

VOORDELEN VAN LASSEN

Lassen met MDS Parts biedt u vele voordelen ten opzichte van onze concurrenten:

  • Lassen door een professioneel en betrouwbaar bedrijf
  • Uitstekend te combineren met watersnijden, frezen en kanten
  • Veel materiaal op voorraad en snelle levering
  • Uitstekende service en voordelige tarieven
lassen2
lassen3

MDS PARTS HEEFT MOGELIJKHEID OM DE VOLGENDE MATERIALEN TE LASSEN

MDS PARTS HEEFT MOGELIJKHEID OM DE VOLGENDE MATERIALEN TE LASSEN

lassen3

UW WERKTEKENINGEN AANLEVEREN

BINNEN 1 WERKDAG ZULLEN WIJ UW AANLEVERING IN BEHANDELING NEMEN

Via onze aanleverpagina kunt u zelf de tekeningen uploaden en diverse parameters invoeren. Hierna doen we u binnen 24 uur een passende offerte toekomen. Na goedkeuring van de offerte starten we direct de productie. Uw goedgekeurde concept zal worden omgezet in werkelijkheid. Onze watersnijdtafels zullen de productie realiseren en we houden u digitaal op de hoogte middels foto’s. Hierna zullen we uw eindproduct direct afleveren.

KLANTENGROEP VAN MDS PARTS

Enkele industrieën waarvoor wij werken

MACHINEBOUW

MDS Parts is een ideale partner voor de machinebouw. Middels onze watersnijd techniek met het koude snijproces wordt vervorming, delaminatie, scheurvorming en verkleuring voorkomen. Moeiteloos snijden we door de materialen aluminium, rvs, HMPE, POM, koolstofvezel, titanium en composieten. Doordat we tijd reserveren voor spoedklussen kunnen we hier snel op inspelen wanneer u een vervangend onderdeel nodig heeft. Denk hierbij aan tandwielen, geleiders, pakkingen, flenzen en vele andere toepassingen.

VOEDSELINDUSTRIE

Watersnijden is uitermate geschikt voor de voedselindustrie. Door de techniek van het waterstraalsnijden zijn de sneden uitzonderlijk glad. Bacteriën krijgt zo geen kans zich te hechten aan de snijvlakken. Veel gebruikte kunststoffen in de voedselindustrie zijn PVC, HDPE, HMPE, POM/PA, Polycarbonaat en PP. Moeiteloos snijden we door deze materialen heen en zorgen voor een super gladde afwerking.

KUNST & OVERIG

Ook voor bijzondere creaties kunt u bij ons terecht. Van ornamenten tot reclameborden. Tot onze klanten behoren ook kunstenaars, designers en reclamebureaus.

AGRO INDUSTRIE

Watersnijden kent ook vele toepassingen in de agrarische en groen-industrie. Denk aan onderdelen voor bomenrooimachines, sorteermachines, verpakkingsmachines, maar ook snijwerk voor ploegen, balenklemmen, plant- en pootmachines kunnen wij verzorgen. Ook de nabewerking kunnen wij voor onze rekening nemen, zodat u een compleet product ontvangt welke u direct kunt toepassen.

Back To Top