Skip to content
Kanten

KANTEN

MDS Parts

KANTEN

MDS Parts

Kanten is een techniek om materialen na bijvoorbeeld watersnijden in de juiste vorm te buigen. Onze CNC gestuurde machines zijn zeer veelzijdig en uitstekend in staat om diverse materialen van de juiste vorm te voorzien. Bij MDS Parts bieden we dit onder één dak aan, waardoor onze klanten niet met meerdere leveranciers hoeven te schakelen.

Onze machines zijn zeer uitgebreid en kunnen het materiaal in bijna elke gewenste hoek buigen, waardoor we goed in staat zijn om het materiaal in de juiste vorm te krijgen. Ook zijn ze goed in staat om materiaal van zowel kleine als grote lengtes en verschillende diktes te buigen, tot een maximale lengte van 4 meter. Of het nu voor een kleine klus, of juist een grootschalige productie is: bij MDS Parts helpen we onze klanten altijd met dezelfde passie en gedrevenheid.

VOORDELEN VAN KANTEN

Kanten met MDS Parts biedt u vele voordelen ten opzichte van onze concurrenten:

  • Kanten door een professioneel en betrouwbaar bedrijf
  • Uitstekend te combineren met watersnijden en frezen
  • Veel materiaal op voorraad en snelle levering
  • Uitstekende service en voordelige tarieven
kanten2
kanten3

MDS PARTS HEEFT MOGELIJKHEID OM DE VOLGENDE MATERIALEN TE KANTEN

MDS PARTS HEEFT MOGELIJKHEID OM DE VOLGENDE MATERIALEN TE KANTEN

kanten3

UW WERKTEKENINGEN AANLEVEREN

BINNEN 1 WERKDAG ZULLEN WIJ UW AANLEVERING IN BEHANDELING NEMEN

Via onze aanleverpagina kunt u zelf de tekeningen uploaden en diverse parameters invoeren. Hierna doen we u binnen 24 uur een passende offerte toekomen. Na goedkeuring van de offerte starten we direct de productie. Uw goedgekeurde concept zal worden omgezet in werkelijkheid. Onze watersnijdtafels zullen de productie realiseren en we houden u digitaal op de hoogte middels foto’s. Hierna zullen we uw eindproduct direct afleveren.

KLANTENGROEP VAN MDS PARTS

Enkele industrieën waarvoor wij werken

MACHINEBOUW

MDS Parts is een ideale partner voor de machinebouw. Middels onze watersnijd techniek met het koude snijproces wordt vervorming, delaminatie, scheurvorming en verkleuring voorkomen. Moeiteloos snijden we door de materialen aluminium, rvs, HMPE, POM, koolstofvezel, titanium en composieten. Doordat we tijd reserveren voor spoedklussen kunnen we hier snel op inspelen wanneer u een vervangend onderdeel nodig heeft. Denk hierbij aan tandwielen, geleiders, pakkingen, flenzen en vele andere toepassingen.

VOEDSELINDUSTRIE

Watersnijden is uitermate geschikt voor de voedselindustrie. Door de techniek van het waterstraalsnijden zijn de sneden uitzonderlijk glad. Bacteriën krijgt zo geen kans zich te hechten aan de snijvlakken. Veel gebruikte kunststoffen in de voedselindustrie zijn PVC, HDPE, HMPE, POM/PA, Polycarbonaat en PP. Moeiteloos snijden we door deze materialen heen en zorgen voor een super gladde afwerking.

KUNST & OVERIG

Ook voor bijzondere creaties kunt u bij ons terecht. Van ornamenten tot reclameborden. Tot onze klanten behoren ook kunstenaars, designers en reclamebureaus.

AGRO INDUSTRIE

Watersnijden kent ook vele toepassingen in de agrarische en groen-industrie. Denk aan onderdelen voor bomenrooimachines, sorteermachines, verpakkingsmachines, maar ook snijwerk voor ploegen, balenklemmen, plant- en pootmachines kunnen wij verzorgen. Ook de nabewerking kunnen wij voor onze rekening nemen, zodat u een compleet product ontvangt welke u direct kunt toepassen.

Back To Top