Skip to content

Plaatwerk op maat

Plaatwerk op maat

Wilt u plaatwerk op maat laten snijden? Dat kan! Wist u al dat water de beste manier is om plaatwerken te behandelen? Met watersnijden gaat er namelijk geen materiaal verloren en hoeven snijvlakken niet of nauwelijks nabewerkt te worden. MDS Parts snijdt plaatwerk op maat. Dit kunnen wij doen naar uw eigen ontwerp of een standaard ontwerp.

Plaatwerk op maat snijden, zo doen wij dat

Een plaatwerk op maat watersnijden, hoe gaat dat in zijn werk? We brengen het water op een zeer hoge druk ( 3600 bar) en persen deze vervolgens door een straalbuis en spuitkop. Hierdoor is de druk achter het water zo groot dat het met meer dan 2 keer de geluidsnelheid uit de straalbuis komt, waardoor het water een snijdende werking krijgt. De waterstraal is zeer nauwkeurig en kan de meest complexe vormen snijden.

Kanten plaatwerken

Bij MDS Parts snijden we niet alleen. We verspanen en kanten ook. We kanten vrijwel dagelijks plaatwerken. We buigen alle mogelijke 3D contouren en helpen u zo te besparen op laskosten. We zijn in staat om enkelstuks of series te produceren en ook het frees– en snijwerk te verzorgen. We buigen en zetten vrijwel elk materiaal. Kanten is niet alleen een manier om op laskosten te besparen, maar ziet er vaak ook mooi uit. Bovendien levert het een sterke constructie op. Om plaatwerken goed te kunnen kanten is vakmanschap noodzakelijk. Bij kanten kunnen makkelijk beschadigingen ontstaan. In het ergste geval ontstaan er scheuren in het materiaal of krijgen bewerkingen een andere vorm. Om dit te voorkomen is het belangrijk met de opdrachtgever in gesprek te gaan over het ontwerp en de mogelijkheden.
Bij MDS Parts weten we hoe belangrijk een goede samenwerking is als het gaat om het bewerken van plaatwerken. Door uw wensen af te stemmen op onze mogelijkheden kunnen wij de beste kwaliteit kantwerk plaatwerk op maat garanderen.

Compleet aanbod

Bij MDS Parts is uw plaatwerk in goede handen. Of we nou enkelstuks of een serie moeten maken: we zijn in staat om snel te leveren. Twijfelt u over de juiste bewerking van uw materiaal? Neem dan contact met ons op: we denken graag mee en verrassen u graag met wat er allemaal mogelijk is.

Hulp nodig bij het maken van topproducten? Bekijk onze projecten.

Machine onderdelen op maat produceren is onze specialisme. Dit doen wij middels meerdere technieken zoals watersnijden, frezen (verspanen) en draaien. Kwalitatief duurzame producten afleveren is ons vak. Met een gepassioneerd team van experts zetten wij ons iedere dag in, om de mooiste producten tegen de beste prijs en van de hoogste kwaliteit te maken. Goede service, maatwerk en een snelle levering horen daar zeker bij!

Wij zijn vakkundig en allround: van ontwerpen tot productie; van oplevering tot transport. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij een optimale productie aanbieden.

Wilt u meer weten over MDS PARTS? Bel ons: 0318 - 647 403

Back To Top