Skip to content

Watersnijden voor particulieren

Watersnijden voor particulieren

Schuilt er een uitvinder in u? Of heeft u een verfraaiing aan uw huis bedacht die speciaal moet worden gemaakt? Ornamenten voor een mooi tuinhek bijvoorbeeld? Of uw logo of familienaam? 
Bij MDS Parts kunt u ook als particulier terecht voor mooie bewerking van metaal. Niet alleen voor een concrete opdracht maar ook voor advies.

Onbeperkte mogelijkheden

Bij MDS Parts snijden we alles. We puzzelen net zo lang met het materiaal totdat we met zo min mogelijk restafval blijven zitten. Dat is voordelig voor u, maar ook voor het milieu. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen bij het uitvoeren van uw plannen. Ook voor verspanen of frezen bent u bij ons aan het juiste adres. Eerst even zelf komen kijken? Dat kan. Door onze centrale ligging zijn we makkelijk te bereiken.

Apparatuur

We zijn ontzettend trots op onze watersnijtafels. De ByJetSmart 3015 | Bystronic is een alleskunner. De twee volautomatische koppen zorgen ervoor dat we snel en efficiënt kunnen werken. Door de enorme waterdruk van 3600 bar kunnen we in korte tijd veel materiaal bewerken. Afhankelijk van het materiaal kiezen we voor alleen snijden met water of een toevoeging met zand. Zo schuren we als het ware door het materiaal heen. Onze watertafel snijdt bijna al het materiaal. RVS bijvoorbeeld, of koper en marmer. Alleen karton en papier is lastig met water te bewerken maar dat spreekt voor zich.

Advies over materiaal

Als u nog twijfelt over welk materiaal zich het beste leent voor uw ontwerp, doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Onze materiaalkennis is zeer uitgebreid en we kunnen u vertellen wat de optimale bewerking is voor uw ontwerp. Mocht er nabewerking nodig zijn, dan kunt u dat ook aan ons overlaten. Het voordeel van snijden met water is dat dit echter bijna nooit nodig is.

Restmateriaal

Soms bent u op zoek naar een speld in een hooiberg: een klein stuk restmateriaal. We werken zo besparend mogelijk en we houden daarom ook niet veel over, maar misschien kunnen we u toch blij maken met wat restanten. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Hulp nodig bij het maken van topproducten? Bekijk onze projecten.

Machine onderdelen op maat produceren is onze specialisme. Dit doen wij middels meerdere technieken zoals watersnijden, frezen (verspanen) en draaien. Kwalitatief duurzame producten afleveren is ons vak. Met een gepassioneerd team van experts zetten wij ons iedere dag in, om de mooiste producten tegen de beste prijs en van de hoogste kwaliteit te maken. Goede service, maatwerk en een snelle levering horen daar zeker bij!

Wij zijn vakkundig en allround: van ontwerpen tot productie; van oplevering tot transport. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij een optimale productie aanbieden.

Wilt u meer weten over MDS PARTS? Bel ons: 0318 - 647 403

Back To Top