skip to Main Content

Watersnijden Metaalbewerkings bedrijf

Kies niet zomaar: kies voor kwaliteit

Metaalbewerkingsbedrijven zijn er genoeg in Nederland. Bedrijven die precies maken wat u in uw hoofd heeft zijn al moeilijker te vinden. En metaalbewerkers die nauwkeurig en flexibel zijn, en daar niet de hoofdprijs voor vragen nog minder. In Gelderland zit er een, in Rhenen om precies te zijn: bij de Watergroup krijgt u waar voor uw geld.

Metaal bewerken op alle mogelijke manieren

Watergroup is het bedrijf van Wim Hardeman. Wim heeft veel ervaring opgedaan in de machinebouw. Op die manier kwam hij in aanraking met de techniek van het watersnijden. Wim was meteen enthousiast: “Het is een schone, mooie en precieze manier van bewerken. Er is veel meer mogelijk dan met lasersnijden.”

Samenwerking Watergroup en Venewa Metaalbewerking

De watersnijmachine van Watergroup staat bij Venewa Metaalbewerking: een bedrijf met een lange staat van dienst in de regio. Venewa is een begrip als het gaat om hoogwaardige machinebouw. De watersnijmachine van de Watergroup is een perfecte aanvulling voor Venewa. De machine is namelijk in staat om de meest ingewikkelde ontwerpen werkelijkheid te laten worden. Water en metaal blijken een perfecte combinatie te zijn.

Onze watersnijder kent geen metaalmoeheid

Onze watersnijder is dol op metaal. Op elk materiaal eigenlijk. Behalve papier, want dit snijden met een lasersnijder is geen goed idee. We vinden dat eigenlijk elk metaalbewerkingsbedrijf een watersnijder in huis zou moeten hebben. U heeft namelijk veel meer keuze in het materiaal dat u gebruikt. Ook dik materiaal kan moeiteloos worden bewerkt. Een lasersnijder kan tot 25 millimeter snijden: een watersnijder bijna tien keer zo veel.

Bereikbaar

We zijn een metaalbewerkingsbedrijf dat bereikbaar is. Niet alleen fysiek: door onze centrale ligging maar ook in de manier waarop we met u meedenken. We vinden het leuk om oplossingen te bedenken voor ingewikkelde ontwerpen. Prototype of serie, particulier of bedrijf: wij staan voor iedereen klaar.

Hulp nodig bij het maken van topproducten? Bekijk onze diensten.

team MDS PARTS

Machine onderdelen op maat produceren is onze specialisme. Dit doen wij middels meerdere technieken zoals watersnijden, frezen (verspanen) en draaien. Kwalitatief duurzame producten afleveren is ons vak. Met een gepassioneerd team van experts zetten wij ons iedere dag in, om de mooiste producten tegen de beste prijs en van de hoogste kwaliteit te maken. Goede service, maatwerk en een snelle levering horen daar zeker bij!

Wij zijn vakkundig en allround: van ontwerpen tot productie; van oplevering tot transport. Bovendien zijn al onze medewerkers gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring kunt u dus altijd rekenen op een betrouwbare en vakkundige service. Daarnaast gebruiken wij ook alleen maar de meest hoogwaardige materialen en technieken, waardoor wij een optimale productie aanbieden.

Wilt u meer weten over MDS PARTS? Bel ons: 0318 - 647 403

Back To Top